Стартира официално предизборната кампания и това ще ни е основна

...
Стартира официално предизборната кампания и това ще ни е основна
Коментари Харесай

Психопатия/лудост ли е лидерството: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Стартира публично предизборната акция и това ще ни е съществена занимавка, без значение дали сме в домашна или в офисна карантина - то други типове битие към този момент нямаме. Ето какви са нашите рекомендации - лайфхакове, с цел да вършим разликата сред водачите, както назовават политическите водачи в медиите.
"Вождизъм " се наричаше при соца, когато някой прекали със самочувствието, откакто е бил облечен във власт. Оказва се, че тази морална режисура и тогавашно другарско обвиняване, в действителност си е психическо заболяване. Така най-малко считат актуалните обществени психолози като Светлана Комиссарук от Ню Йорк. Тя назовава това нарцистично разстройство, което е разследване на получени в детството рани, като да вземем за пример чувство за дефицит само че любов от родителите - недолюбени, недооценени хора. Обикновено за хората, които стават водачи, това е протест против превъзходството на бащата или майката, според от това дали са мъже или дами, от която са получили контузии. Това е най-характерно за опозиционните водачи, изключително за безконечните опозиционери.
Компенсацията за проблеми в детството е главното пояснение за лидерската психопатия, което дава и класикът Адлер.
Най-добрият политически лидер е умопобъркан, считат и учените от предишното, и актуалните мозъци в логиката на психиката. Това е и разумно разследване на обстоятелството, че властта е безспорната самотност. Това е голямо психическо напрежение.
Вманиачени във властта и водачеството си, водачите водят своята политика според от по този начин наречения Прозорец на Овертън. Той най-общо дава визия до каква степен може да стигне един политик, до каква степен да се разпростре
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР