Старши треньорът Николай Панайотов се надява победата над Левски да

...
Старши треньорът Николай Панайотов се надява победата над Левски да
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Винаги е сладко, когато биеш Левски

Старши треньорът Николай Панайотов се надява успеха над Левски да вдъхне убеденост на футболистите на ЦСКА 1948, с цел да реализира повече неизменност в българското състезание по футбол и да се изкачва в класирането. " Червените " надделяха с 1:0 " сините " и към този момент са шести в подреждането.

„ Винаги е сладко, когато биеш Левски “, сподели Панайотов.

„ През първото полувреме бяхме компактни на терена. Имахме проект за мача. Да, Левски играеше повече с топката, само че имахме обстановки. Към края на полувремето заиграхме по-уверено, което е нещо, което желая да виждам. През второто полувреме ни се отвори късмет, който успяхме да осъществяваме ", съобщи Панайотов, чийто тим остана с човек по-малко на терена в 80-ата минута след червен картон на Антонио Вутов, само че не разреши на Левски да изравни.

" Беше мъчно с 10 индивида, само че момчетата се раздадоха и им благодаря за този триумф. Съжаляваме, че не спечелихме мачове, в които имахме доста повече обстановки. Надявам се тази победа да вдъхне повече убеденост на момчетата. Работя с експерти измежду футболистите и съм извънредно удовлетворен от тях в подготвителния развой. Иска ми се да бъдат още по-уверени с топката и да покажат още по-добро лице. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР