Старши треньорът Николай Костов е доволен от играта на футболистите

...
Старши треньорът Николай Костов е доволен от играта на футболистите
Коментари Харесай

Николай Костов: Хвърлихме много сили и нямам претенции за всеотдайността на всички играчи

Старши треньорът Николай Костов е удовлетворен от играта на футболистите на Левски при, само че има искания за държанието на тима сред 15-ата и 40-ата минута.

Именно след четвърт час " сините " стопираха началния напън, а малко преди полувремето бе изпъден Патрик-Габриел Галчев.

" Започнахме добре в първите 15 минути и бяхме рискови, само че не успяхме да отбележим гол. След това настъпи отмалялост, подведохме се по играта на съперника и се получи доста вдървеност. След аления картон се наруши салдото и започнахме да търсим друг метод да стигнем до вратата ", съобщи Костов на конференцията след мача.

Наставникът отличи и играта на Крумовград.

" Хвърлихме доста сили и нямам искания за всеотдайността на всички играчи. Имам искания обаче за минутите сред 15-ата и аления картон. Крумовград е доста добре проведен тим, изключително в отбрана. Те си търсеха възможностите за контраофанзива, само че не сътвориха някакви по-опасни обстановки пред вратата ни ", добави той.

Според него някои от съдийските отсъждания са изнервили играчите в " синьо ".

" През второто полувреме променихме метода на действие на нашия тим, с цел да работим по-добре за втора топката и да взаимодействаме по-добре. За страдание обаче мачът стана с доста единоборства и доста нерви. Съдийството няма да го разясня. Само ще кажа, че някои противоречиви отсъждания изнервиха нашите футболисти ", добави той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР