Старши треньорът на заяви, че води преговори с крайния бранител

...
Старши треньорът на заяви, че води преговори с крайния бранител
Коментари Харесай

Стоянович: Говорили сме с Михайлович

Старши треньорът на съобщи, че води договаряния с крайния защитник Драган Михайлович. Той добави, че се надява скоро да приключат нещата и да подпише контракт със " сините ".
" Снощи бях сърдит след мача, през днешния ден се видях с тях на тренировката и им споделих какво мисля. Сега е време да се успокоим и да създадем проекта за първия мач. Имам алтернативи на няколко позиции. Ще забележим кои ще бъдат най-оптималните за неделя. Имаме две системи, с които ще играем. Работим и по двете схеми. Имаме футболисти и за двете. Не е в този момент момента да споделям всичко в ефир преди мача. Обичам да имам два разновидността за игра, в случай че е належащо да се сменят. Така ще имам и друг избор на играчите. Играчите имат качества за разнообразни позиции. Знам какво желая, само че знам, че имаме футболисти и за двете схеми ", стартира Славиша Стоянович пред " Дарик ".
Говорили сме с Драган Михайлович. Има доста хубави неща за него. Лично не го познавам, само че познавам негов съотборник и треньор. Живко Миланов знае обстановката в Кипър. Нещата са положителни за това момче. Надявам се бързо да приключат нещата и да пристигна при нас ", разкри треньорът на " сините ".

" Нидерландецът, който е на проби не е посочил нищо особено. Ще му дам още няколко дни да се покаже. Трябва да приказваме с. Не желаеме да трупаме на някои позиции повече играчи. Добре е, че Михайлович може да играе от двете страни, също по този начин и на двете схеми. Ако той пристигна, може да затворим селекцията, макар че постоянно има опция за добър футболист, който да се появи в края на прозореца. Говорим за свободни играчи, защото не мислим да харчим пари ", сподели още Славиша.

" Съгласен съм, че търсим футболист, който да дава пасовете. Имахме проблеми в отбрана и най-много с крайните бранители. Приоритет ни беше да оправим отбраната. Съгласен съм, че ни би трябвало плеймейкър, който има креативност. Липсва ни. Имаме млади момчета, които нямат опит, само че имат качества да играят на тази позиция. Лошото е, че Андриак Краев е контузен, той може да играе на тази позиция. Имам по-различни схеми в главата и ще забележим какво ще стане.
Михайлов или Микулич? Това е отворен въпрос. Трябва да приказвам с треньора на вратарите. Той вижда по какъв начин работят, гледа мачовете. Супер е, че имаме двама качествени вратари. Трябва да намерим пазач, който да дава сигурност на тима и който ще е бъде водач. Засега не мога да кажа кой ще пази първоначално. Не мисля, че ще се появи напрежение, в случай че Михайлов не пази. Не виждам проблеми от тази гледна точки. Имам сделка с него. На тези позиции, на които ни трябват, само че нямаме избор. Търсил съм да има повече българи в тима, само че не сме намерили точните хора. Зимата доста мъчно се вземат футболисти и то без трансферни суми. През лятото има повече благоприятни условия да бъдат привлечени български играчи ", добави Стоянович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР