Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява, че повечето

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява, че повечето
Коментари Харесай

Алегри се надява скоро адът с контузиите в Юве да приключи

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява, че множеството от контузените  играчи в състава ще бъдат подготвени преди края на месеца. 36-кратният първенец на Италия има проблеми с контузии на съществени играчи от началото на сезона, като започва неубедително акцията, само че последователно набира форма и е в серия от шест следващи победи в шампионата без позволен гол, което изкачи отбора на трето място в таблицата преди паузата за Световното състезание.

" Надявам се всички да са разполагаем до три седмици ", сподели Алегри пред кореспонденти във вторник преди утрешния дуел с Кремонезе.

Полузащитникът на Франция Пол Погба контузи коляното си в предсезонната подготовка и претърпя интервенция през септември, което го в профил от Световното състезание в Катар.

" Погба прави бегови извършения. Най-важното нещо сега е коляното му да не е подуто. Ако продължи по този метод през идващите две-три седмици, ще може да тренира с тима ", сподели Алегри.

" Анхел Ди Мария и Леандро Паредес се завърнаха и се оправят добре. Днес ще преценява дали Войчех Шчесни може да играе или не. Адриен Рабио се завърна от Световното състезание във форма. Душан Влахович също се оправя добре ", сподели Алегри.

" Наполи е изявен любимец за Скудетото сега, тъй че в този момент нашата цел е да влезем в челната четворка и да стигнем до дъно в Купата на Италия и Лига Европа ", сподели Алегри.

Юве гостува на Кремонезе, който към момента няма победа в лигата този сезон, само че Алегри е внимателен и предизвести, че не трябва да има подценяване.

" Започваме още веднъж на следващия ден след 52-дневна пауза и ни чака доста сложен мач против тим, който не позволи гол в последните си два домашен мача ", сподели Алегри.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР