Победата на Ювентус срещу Верона в срещата между двата отбора

...
Победата на Ювентус срещу Верона в срещата между двата отбора
Коментари Харесай

Алегри след инфарктния успех: Заслужавахме тази победа!

Победата на Ювентус против Верона в срещата сред двата тима от 10-ия кръг на италианската Серия “А ” надвиши рамките на всякаква допустима драматичност. Победното попадение падна в 6-ата минута от добавеното време, а старши треньорът на “старата госпожа ” - Масимилиано Алегри, бе изпъден незабавно откакто Андреа Камбиазо се разписа.

Наставникът на “бианконерите ” похвали играчите, че не са отказали да се борят и напомни мотото на тима от Торино - “Fino Alla Fine ” - “До края! ”.

“Това бе смъртоносна игра. Отне ни 97 минути, с цел да спечелим мача. Отборът заслужаваше тази победа и игра проведено, това беше най-важното. Момчетата съблюдаваха ясно напътствията даже в толкоз напреднала фаза от срещата и това бе решаващо с оглед цялостното ни положително показване. Киеза игра ужасно и не заслужаваше да излезе, само че когато два негови гола бяха анулирани и получи жълт картон, взех решение, че това просто не е неговата вечер и го смених. Футболът е мъжки спорт, би трябвало да има борби на терена, тъй че ние се гордеем с тези качества и не се срамим от тях. ”, сподели Алегри пред Sky Sport Italia.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР