Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призова за единство в

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призова за единство в
Коментари Харесай

Алегри: Трябва да изпълним дълга си

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри прикани за единение в лагера на " бианконерите " след решението на съда да наложи на клуба наказване от 15 точки.

" Утре е значим мач, това е специфичен мач по-късно, което се случи през вчерашния ден. Всички би трябвало да се съберем, да продължим да работим. Трябва да мислим единствено за играта на терена ", сподели Алегри. 

Той засегна какво се трансформира с това лишаване на 15 точки.

„ Нищо, към момента би трябвало да печелим точки. Трябва да се опитаме да спечелим на следващия ден против Аталанта, тъй като това би ни разрешило да хванем седмото място. След това имаме Лига Европа, Купата на Италия… Трябва да създадем най-хубавото, което можем. ”

Италианският треньор приказва какво следва за състава на " бианконерите ".

„ Не би трябвало да рестартираме, тези правосъдни въпроси засягат клуба, ще има обжалване. Като се има поради таблицата в лигата, би трябвало да се опитаме да спечелим на следващия ден. "

„ Трябва да осъществим дълга си, тъй като окончателната присъда ще бъде след два месеца и не би трябвало да се оставяме след два месеца да съжаляваме, че не сме създали това, което е трябвало. Но ние също минахме през това преди два месеца с оставките на борда на шефовете. "

„ Излизаме от тези непредвидени събития самостоятелно подсилени с цялото успокоение в тази ситуация и на първо място с ангажираност и увереност да създадем това, което би трябвало да създадем, а точно да спечелим на терена ", добави италианецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР