Старши треньорът на волейболния Юлия Иванова-Минчева застана пред камерата на

...
Старши треньорът на волейболния Юлия Иванова-Минчева застана пред камерата на
Коментари Харесай

Юлия Иванова-Минчева пред БНТ: Ако бяхме показали самочувствие, резултатът щеше да е друг

Старши треньорът на волейболния Юлия Иванова-Минчева застана пред камерата на Българска национална телевизия, с цел да показа своите визии за дуела против първенеца Марица Пловдив, изгубен от нейните девойки с 0:3 гейма като посетител.

Бившата състезателка призна, че " алените " са стояли равностойно против пловдивчанки, само че във значимите моменти обикновените неточности са им коствали шанса да измъкнат освен това от срещата.

" Ако бяхме посочили самочувствие, резултатът щеше да е различен. Показахме игра близка до тази на Марица, само че във значимите моменти допуснахме обикновени неточности ", стартира наставникът на ЦСКА.

" Не считам, че сервисите в края на втория гейм бяха толкоз положителни, просто ние посрещахме неприятно. И в първия, и втория гейм играхме близо, само че с две обстановки те се взеха решение. В третия към този момент целият ни възторг завърши, само че въпреки всичко имам вяра. Ако подобрим посрещането и преодоляването на топката в отбрана, се надявам идващия мач да бъдем по-добре против тях ", сподели още тя.

Иванова-Минчев разяснява още и възможностите на останалите тимове да се преборят с Марица Пловдив за купата в НВЛ.

" Марица към този момент си построи име и против тях естествено се играе най-трудно. Ние обаче работим и упражняваме, само че въпреки всичко би трябвало да го покажем и на терена ", приключи наставникът на ЦСКА.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР