Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков призна, че неговият

...
Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков призна, че неговият
Коментари Харесай

Николай Желязков: Опитахме всичко, но играчите на Дея бяха много силни днес

Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков призна, че неговият отбор е имал проблеми в офанзива и това е една от аргументите за загубата на " сините " от Дея спорт Бургас с 1:3 гейма във финала за Купата на България при мъжете.

В изявление след дуела някогашният селекционер на националния тим регистрира още, че волейболистите на противника са били доста мощни в решителния мач.

" Не мога да кажа дали са единствено волейболни аргументите загубата или има насъбрана отмалялост. Опитахме всичко, само че играчите на Дея бяха доста мощни през днешния ден. Ние имахме проблеми с офанзивата, а когато нямаш положително нахлуване и те натиснат на сервис е мъчно да спечелиш ", съобщи Желязков.

Опитният експерт разяснява положението на разпределителя Симеон Николов, който напусна в края на първия гейм поради проблем с пръст на лявата си ръка и добави, че макар провалянето тимът на Левски продължава да мисли напред.

" Все още не се знае каква тъкмо е травмата на Симеон Николов. Първоначалното мнение, е че има строшаване на пръст, само че ще има медицински проучвания. Отборът на Левски е млад. Ние стигнахме до втори край този сезон. Продължаваме. Такъв е живота ", приключи Николай Желязков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР