Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана крайно разочарован

...
Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана крайно разочарован
Коментари Харесай

Коце Ангелов недоволства от съдията: Некомпетентен! Не знам защо го бутат толкова много

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана извънредно отчаян от съдийството на Георги Гинчев в 1/16-финалния конфликт от шампионата за Купата на България с Литекс. Бистричани изгубиха с 0:1 визитата си в Ловеч, като единственото попадение в срещата падна след много странна дузпа, отсъдена от арбитъра от Велико Търново.

“Не играхме добре, не заслужавахме да победим, само че съгласно мен не заслужавахме и загубата. Имахме по-чистите обстановки. Мисля, че съдийството бе некадърно. Май малко повече го бутат това момче. Мисля, че опциите му не са по този начин огромни, както мислят”, стартира Ангелов.

“Само един незапознат човек би тръгнал да компенсира позволените неточности. Първото състояние бе повече дузпа, в сравнение с второто. Съдията се тормози, че е сбъркал, и потегли да компенсира. Мисля, че се бе уплашил повече “, добави експертът.

“Нашата съществена цел е шампионатът. Мисля, че загубите не оказват помощ за нищо. Ние имахме потребност хората, които не играят, да продължат присъединяване си. Не се получи и в този момент се концентрираме върху шампионата “, приключи старши треньорът на Витоша (Бистрица).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР