Старши треньорът на Виктория Пилзен Михал Билек очаква тежък мач

...
Старши треньорът на Виктория Пилзен Михал Билек очаква тежък мач
Коментари Харесай

Треньорът на Виктория: ЦСКА е силен отбор с много чужденци

Старши треньорът на Виктория Пилзен Михал Билек чака тежък мач против ЦСКА, само че има вяра, че чешкият отбор има сили да отстрани "червените " и да се класира в групите на Лигата на конференциите.

"Нашата цел остава влизане в групите на шампионата и ще създадем всичко допустимо да я реализираме. Разузнахме ЦСКА - мощен тим. Имат доста чужденци, в последния мач играха единствено двама българи. Много са мощни в офанзива, по тази причина би трябвало да внимаваме в защита.

Очаква ни тежък мач на следващия ден, само че имаме сили да ги отстраним. Наясно сме, че няма да имаме толкоз положения за гол колкото против ТНС в предходния кръг и би трябвало да опитаме да бъдем прецизни в завършващата фаза и да осъществяваме и дребното обстановки за гол ", сподели Билек на конференцията преди мача.

Халфът на Виктория Павел Буха има вяра, че чешкият отбор е по-добре квалифициран физически от ЦСКА и ще излезе краен победител.

"Физически сме по-добре готови и ще победим. Говорихме в детайли за мощните и слабите страни на противника. Убеден съм, че ще играем есента в Европа. Всички знаем какъв брой е значимо това за клуба ", сподели Буха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР