Старши треньорът на Васил Петров коментира ситуацията в отбора след

...
Старши треньорът на Васил Петров коментира ситуацията в отбора след
Коментари Харесай

Васил Петров: Има напрежение, но ще покажем характер и ще излезем от трудната ситуация

Старши треньорът на Васил Петров разяснява обстановката в тима след двете загуби от Литекс и Добруджа. Изминалата седмица се оказа отрезвяваща за футболистите, които са подготвени да покажат темперамент в идните мачове във, безапелационен е младият експерт. сдаде лидерската позиция на Етър, от който изостава с три точки, само че има и мач по-малко.

" Със сигурност е противен моментът. И ние не сме го очаквали. Това бе и първата ни загуба в шампионата вкъщи, и то в дерби, само че няма по какъв начин непрекъснато да си горе. Много фактори въздействат - напрежение, пропуски и други На първо място тимът е построен от много млади футболисти и някои неща им натежаха. Второ, дано не звучи като опрощение, най-важният миг е по какъв начин ще се надигнем.
 Добруджа шокира Спартак във Варна Добруджа шокира Спартак във Варна
По изправянето проличава характерът на един човек. Със сигурност би трябвало да сме единни – в съблекалнята, публиката, управлението и да излезем бързо от тази конюнктура. Вярвам, че ще го създадем, имам вяра в момчетата ", разгласи младият експерт в изявление за клубната страница.

Васил Петров удостоверява, че не е имало подценяване на тима на Добруджа, който е в дъното на класирането и се бори за оцеляването си.

" Ние не сме подценили Добруджа, в противен случай, знаехме значимостта на 3-те точки. Отново споделям, че би трябвало да сме малко по-спокойни. Искаме бързо да решаваме мачовете си. Знаем опциите си и когато се получат два-три пропуща, стартира играта да става нервна. Трябва да се работи върху това ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР