Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не се впечатли особено

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не се впечатли особено
Коментари Харесай

Стамен Белчев хвърли яснота върху състоянието на Десподов

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не се впечатли изключително от разгрома с 5:1 над Верея и съобщи, че тимът му е бил лежерен в много моменти от мача.

“Страшно доста има какво да се желае, подходихме безгрижно след 4:0 и при започване на мача бяхме мудни и еднообразни. Липсата на централизация в първите минути, подходихме несериозно към няколко топки, които можеше да бъдат извоювани. Не мисля, че трябваше да има втори жълт картон за Дюлгеров”, отсече Белчев и съобщи, че Кирил Десподов може да играе още веднъж до края на сезона. Той призна и, че ще би трябвало да изчака, с цел да е ясно какъв брой играчи няма да може да употребява в мача против Левски в сряда.

“Прави се всичко допустимо Десподов да бъде възобновен допустимо най-бързо, мисля, че сезонът за него не е завършил. Имаме много проблеми, не знам какво ще е ситуацията с другите контузени и би трябвало изчакаме ден-два. Каранга ще се завърне. Ще се оправим с това, което имаме, няма проблем. Всеки би трябвало да е подготвен да си пази името и емблемата на клуба, да демонстрира най-хубавото от себе си и да демонстрира, че има място в ЦСКА”, показа още наставникът на “червените” и приключи:

“Двете следващи загуби от Лудогорец и Левски са неприятни, само че няма напрежение и би трябвало да запазим успокоение.”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР