Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич ще върне Дюкенс Назон

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич ще върне Дюкенс Назон
Коментари Харесай

Саша Илич обмисля промени в атаката за сблъсъка с Локо

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич ще върне Дюкенс Назон в стартовия състав за значимото посещение на Локомотив Пловдив на следващия ден от 17:15 часа. Хаитянският нападател имаше основна роля за четирите следващи победи на алените в шампионата, три от които при гостувания, оповестява " Тема Спорт ".

Той означи две попадения при 4:0 над Хебър, по-късно донесе триумфа с 1:0 над Ботев Пловдив в Коматево, а във Враца асистира брилянтно с пета на Лазар Туфегджич и бе поздравен от Карим Бензема. Въпреки това концепциите на Саша Илич, свързани с оптимален брой ротации, оставиха Назон на аварийна пейка за гостуването на Арда.

Нападателят се появи на терена в 61-ата минута и се нуждаеше от едвам към 200 секунди с цел да осъществя и да изведе армейците още веднъж напред в резултата. Така нападателят си заслужи титулярно място на " Лаута ".

Не е изключено алените да излязат с изцяло друго трио в офанзива, като до Назон да работи присъединилият се доста мощно против Арда Лазар Туфегджич, а зад тях да играе Марселино Кареасо, който има голов принос във всеки от досегашните си 4 мача с алената фланелка.

В същото време Назон бе нападнат на расистка основа в обществените мрежи след дуела в Кърджали. За това разкри самият той в Инстаграм, като разгласява чат с човек, който му написа " Връщай се в Африка, нег*р. Ние сме ЦСКА, а не Африка ". След това нападателят качи фотография от съблекалнята на ЦСКА и отговори иронично:

" Извинявай, само че сега имам подготовка и няма по какъв начин да отида в Африка ". Явно засипан от известия той побърза да успокои последователите: " Благодаря ви за известията и любовта, която ми давате, почитатели на ЦСКА! Не се тревожете, мога да различавам сред този вид хора и множеството от вас ", написа той.
 Добри вести за ЦСКА: Брадли де Нойер на линия за мача с Локо (Пд)
Добри вести за ЦСКА: Брадли де Нойер на линия за мача с Локо (Пд)

Нидерландецът тренира наедно с останалите през уикенда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР