Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира грешната стъпка при

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира грешната стъпка при
Коментари Харесай

Илич: Голям шок!

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич разяснява неверната стъпка при семейството на ЦСКА 1948, приключило при тъждество 1:1. Той съобщи, че поддържа Иван Турицов, който пропусна дузпа в последната минута. 

„ Тежък миг за нас. В случай, че бяхме победили, всичко щеше да зависи от нас в последния кръг. Така сега нещата не зависят от нас. Трябва да стискаме палци някой да играе за нас. Лудогорец има два мача, ние един. Започнахме мача с голям боязън. Предполагам, че на футболистите им е било мъчно да играят под такова напрежение “, стартира Илич.

„ Освен страха, няма защо друго да ги упреквам. Играхме с готовност. Имахме моменти на настъпателност. На моменти играхме бурен футбол, стигахме до благоприятни условия. Имахме късмет от дузпа, само че Турицов не съумя да вкара, има моята огромна поддръжка. Съществува един избран боязън “, продължи сръбският експерт.

„ ЦСКА не е бил толкоз покрай купата. Два кръга преди края държахме всичко в своите ръце. ЦСКА би трябвало да се бори за купата до последния мирис. Продължава казусът в коляното да изтезава Дюкенс Назон. За нас е значимо всички да са здрави. Продължава да е с контузия. Срещу Левски ще играят единствено тези, които са подготвени да играят. Надявам се, че ще има феърплей до края. Искам да поздравя ЦСКА 1948, че играха феърплей, нека да има подобен и в Разград “, добави той.

„ Изключително огромен потрес за нас, това ще окаже въздействие на футболистите. Не успяхме да вкараме в последната секунда и да стигнем до победа. Предстои ни най-големия мач в българското състезание и няма какво да се оплакваме “, приключи Саша Илич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР