Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред клубната телевизия

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Саша Илич: ЦСКА има много по-голяма класа и с различна игра ще елиминираме Сейнт Патрикс

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред клубната телевизия преди реванша в Лига на конференциите против Сейнт Патрикс в Ирландия.

" Червените " пътуват на следващия ден за Ирландия след загубата с 0:1 в първия мач.

" Загубата от Сейнт Патрикс беше доста тежка за нас, само че хубавото е, че още в четвъртък ще имаме опция да се изправим. Надявам се, че ще ги отстраняваме. Тази седмица работата с тима беше доста значима за нас - да възстановим някои футболисти и да се подготвим още по-добре за реванша ", разяснява той.
 ЦСКА подписва с осми нов състезател до дни?
ЦСКА подписва с осми нов състезател до дни?

Става въпрос за крило

" Всяко нещо, което вършим, го решаваме дружно - целият треньорски щаб с медицинския екип и кондиционния треньор. Така че дружно взехме решението, че ни е потребност една седмица единствено работа с отборa, с цел да можем да се подготвим по най-хубавия метод за реванша в четвъртък ", сподели още Илич.

" Най-важният урок след срещата е, че в случай че не влезем в мача по метода, по който желаеме, след това поносим избрани последствия.

Това, което мога сигурно да настоявам е, че имаме доста по-голяма класа от показаното предишния четвъртък и че имаме капацитет да отстраняваме Сейнт Патрикс. Трябва обаче да играем по доста по-различен метод от това, което показахме предходната седмица. Тренираме статични положения - това е един извънредно значим съставен елемент в актуалния футбол.

От друга страна Сейнт Патрикс се пази ужасно и макар че имахме осем корнера, нямахме изстрел към вратата след нито един ъглов удар. Но и те имат някои избрани дефекти. Нашият метод на игра би трябвало да бъде много по-различен - да ги накараме да сгрешат, с цел да вкараме гол, както те съумяха в София ", добави сръбският експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР