Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски коментира загубата на неговия

...
Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски коментира загубата на неговия
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Ние си загубихме мача два пъти

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски разяснява загубата на неговия отбор във

Барчовски изрази мнение, че неговият отбор е изгубил срещата два пъти - един път в постоянното време и още веднъж в продължението.

" Като се абстрахираме от това, че загубихме и естествено не съм удовлетворен, мачът беше прелестен. От всичко това неприятното е, че ние сме губещите, само че в баскетбола еднакъв няма. Истината е, че ние си загубихме мача два пъти – единият в постоянното време, когато бяхме в печеливша позиция и след това в продължението. С малко повече разсъдък щяхме да спечелим мача. Надделя техният опит ", показа наставникът на " алените ".

Росен Барчовски разяснява и неговата дисквалификация, откакто той бе заставен да напусне залата по време на продължението поради второ техническо нарушаване.

" Тези обстановки най-после мога и тях да разясня. Ще ви кажа от кое възнегодувам. При фаул против техния център от пейката на Левски желаят видеоповторение, за което имат право, а съдиите настояват, че са щели да го изискат. И към този момент, когато отсъдиха нелоялен фаул, обстановката е изгубена. При идната обстановка, когато върша знак за видеоповторение, той ми дава техническо при същото нещо. Защо е това техническо? Нека съдията изясни. Но не тези обстановки взеха решение мача, а нашата умелост, неточности и недоработка. Тези неща ще се оправят, считам, че ние имаме по-добрия състав ", съобщи той.

Накрая треньорът на ЦСКА разяснява и кадровите проблеми, с които той би трябвало да се оправя.

" Наложи се новият гард да играе съвсем цялостен мач след две тренировки и половина. Категорично се видя, че имаше прегаряне при Андрей Иванов и Алекс Симеонов. Венци Петков се контузи още веднъж и ни липсваше доста. Болката беше сериозна при него. Не е лесна задача да се построи нов тим, само че по тази причина съм взет треньор, с цел да мога да го изградя този тим колкото може по-бързо. До този миг почти вървяхме добре, само че считам, че и днешният мач беше извоюван, а го загубихме ", приключи Росен Барчовски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР