Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели първите си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели първите си
Коментари Харесай

Янчев: Лично аз съм недоволен от крайния резултат и точката

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев показа първите си усещания след равенството 2:2 против Левски в дербито от 31-ия кръг на efbet Лига. 
 Левски отново не победи Левски отново не победи " черната котка " ЦСКА 1948 след представление в Бистрица
" Доволен съм единствено от второто полувреме на нашия тим. След като поведохме в резултата дадохме самодейността на Левски елементарно и получихме два наши гола. Реакцията, която направихме през второто полувреме, ми хареса. Създадохме доста положения, само че резултатът е 2:2. Не желая да се извинявам с отмалялост, тъй като знам качеството на нашите играчи. Бяха малко респектирани и дадоха самодейността на Левски без да са ни принудили да я дадем. Лично аз съм неудовлетворен от крайния резултат и точката ", стартира той.

" Всеки мач излизаме за победа и настройка за победа. Събрали са се най-хубавите тимове в класирането, обикновено е да има съществени мачове. Няма слаби противници в шестицата ", приключи Янчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР