Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев не пропусна да

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев не пропусна да
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Червеният картон беше пресилен

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев не пропусна да похвали футболистите си след успеха с 3:2 като посетител на Локомотив София в първи полуфинал сред двата тима от SESAME Купа на България.  

„ Като цяло, желая да поздравя футболистите ми за положителната игра, контролирахме обстановката до изгонването на Симеон. Там този картон бе попресилен, само че както и да е “, съобщи Янчев минути след края на мача в столичния квартал „ Надежда “.

„ Второто полувреме започнахме по добър метод, изтървахме 2 обстановки, в последваща обстановка стана 2:3 и дадохме вяра на Локомотив, че могат да реализират нещо в този мач. Искам да поздравя тима, който сподели темперамент и битка до последния сигнал и аз съм удовлетворен от играта му “, разяснява играта на своя отбор Янчев.

„ Не, аз знам къде е повода, само че виждам да не разясня и да вървя в друго направление “, отхвърли да приказва Янчев за проблемите в тима му.

„ Именно, този мач имахме много кадрови проблеми с осъдени и контузени. Независимо кой е на терена, момчетата демонстрираха темперамент. На мен и момчетата ни се искаше да е по-категорична, само че футбол е, а и Локомотив е един сериозен тим “, разяснява кадровите проблеми в отбора си Янчев.

„ Ние изиграхме едната част от конфликта, има да изиграем още една. Всичко ще се реши на реванша. Докато не мине вторият мач на 10 май, вратата е отворена и за двата тима “, приключи младият ментор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР