Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев каза, че авансът

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев каза, че авансът
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Преднината пред Левски не ме успокоява, амбициран съм да я увеличим

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели, че задатъкът от седем точки пред четвъртия в класирането Левски не е задоволителен и неговата персонална упоритост е той да стане по-голям. Той съобщи това на конференцията преди дуела със Септември в петък от 26-ия кръг на efbet Лига. 

" Пореден мач е на прага. Имаме още малко време да се подготвим за него и живот и здраве в петък сме на линия. Срещаме един млад и добре играещ тим на Септември, който персонално за мен разполага с доста надарени млади момчета, българи, което е похвално. Със старши треньора на Септември Светослав Петров се познаваме чудесно, играли сме и дружно в халфовата линия. За мен е наслаждение, когато срещам мои някогашни сътрудници. Да, той е от другия лагер и гледа да си свърши работата по най-хубавия метод. Но и нашата цел е същата. Ще стане един прекрасен мач и се надявам по-добрият тим да победи ", сподели Янчев. 

Той изрази страдание, че дуелът ще се играе на един от най-важните дни за християните и добави, че двата клуба са били подготвени да реалокират срещата за събота. 

" Разпети Петък е свят празник. За всички християни това е най-тъжният ден в историята. Имахме сделка със Септември мачът да се измести за събота, само че не срещнахме схващане от управителните фактори. "  
17  ЦСКА 1948 - Ботев (Пловдив) I
" До края на постоянния сезон има доста мачове. Предстои и плейофна фаза, в която всеки може да загуби от всеки. Това, че имаме преднина пред Левски, не би трябвало да ни успокоява. Аз персонално съм окуражен да отворим още по-голяма разлика, с цел да дишаме още по-спокойно. Нищо няма да е елементарно в плейофите. Сред тези шест тима всеки може да победи всеки. Не ни успокоява разликата от седем точки от четвъртия. Първите два тима в класирането ни водят сензитивно, само че ние си гледаме нашите цели ", добави още Янчев. 

Наставникът разяснява и обстановката в личния си отбор, както и кадровите проблеми, с които се е сблъскал. Янчев съобщи, че крайният бранител Джонатан Перейра има тежка травма в коляното, следва му интервенция и ще бъде навън за дълъг интервал от време. 
 Цветомир Найденов за собствен футболист: Диксъна ги бие самичък, а Ян Бибиян вика, че нямало български играчи Цветомир Найденов за собствен футболист: Диксъна ги бие самичък, а Ян Бибиян вика, че нямало български играчи
" Състоянието на Джонатан Перейра не е положително. Той ще се подложи на интервенция на 19 април и го губим трайно. Той има отчасти разкъсване на предна кръстна връзка. Райън Бидунга също има физически проблеми, само че всички останали са здрави и упражняват. Алекс Колев също е на 100 % и се приготвя с останалите играчи в отбора. Светослав Диков е умел футболист. Той не е от ден-два във футбола. 

Това, че беше във втория тим, ни даде преимущество. Той размени по най-хубавия метод Алекс Колев. Но никой от първия тим не би трябвало да се успокоява и да счита, че мястото му е несъмнено. Винаги може да отиде във втория тим, както и някой да мине от втория тим в първия, в случай че се показва добре. За мен е плюс, че имаме два тима ", приключи Тодор Янчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР