Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Благодаря на БФС, че не ни отне правото да сме домакини

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде конференция преди неделния дуел (12 март) на неговия отбор против ЦСКА в мач от програмата на 23-ия кръг на Първа лига.

Срещата беше предшествана от доста съществени полемики по отношение на мястото на осъществяване, като в последна сметка БФС разгласи, че конфликтът ще се организира на стадион " Витоша " в Бистрица макар нежеланието от страна Министерство на вътрешните работи, както и на кметовете на Панчарево и Бистрица.

В последна сметка ЦСКА 1948 получи право да семейства на стадиона, на който приема всички останали тимове, а в неделя от 16.45 часа там ще дойде и водачът във краткотрайното нареждане ЦСКА.

" Трябва да благодарим на БФС за това решение, тъй като ни дава право да си домакинстваме на място, на което одобряваме и другите тимове. Не виждам причина да се мести. Фокусът се хвърля към ексцесии, които дали ще се случат не знам. Не виждам причина да не играем там, както сме го правили и цяла есен ", стартира Янчев.

Бившият футболист разкри още и дали самият той усеща някакво напрежение преди мача поради противника и случилото се в последните дни.

" Пореден кръг от шампионата. При нас всичко е обикновено. Нищо по-специално, от това, което подхождаме към всеки противник, с който играем. Лично за мен няма напрежение. Ние се приготвяме както за всеки противник. Тази седмица медиите обръщат внимание на този мач и се вкарва изкуствено напрежение. Надявам се пристрастеностите да не се нажежават. Това е спорт. Спортът постоянно е бил най-хубавото нещо от живото. Не имам вяра да има ексцесии ", показа наставникът на ЦСКА 1948.

Янчев разяснява още и какви са възможностите на неговия отбор да се бори за купата в Първа лига, в случай че в неделя победи състава на ЦСКА.

" Една победа ще ни даде късмет да се доближим до водачите в шампионата и да ни отдалечи от преследвачите. Ние си имаме цел това състезание и се борим да я реализираме. Що се отнася дали ще се реши купа... още е рано. Тепърва ще се разделя формата, където ще има доста дерби срещи и там ще се реши шампионата. Една победа ще ни даде късмет да осъществим нашата цел. Искаме да вземем медали. За първи път имаме цел присъединяване в евротурнирите. Отборът е узрял за това предизвикателство и ще си гоним задачата без значение против кой ще играем. Не разделям противниците по никакъв метод ", приключи Тодор Янчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР