Старши треньорът на Царско село Никола Спасов изрази увереност, че

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов изрази увереност, че
Коментари Харесай

Никола Спасов: Левски е разколебан, но не е за подценяване

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов изрази убеденост, че познава добре тима на Левски, макар че не е изключено в мача от 4-ия кръг на efbet Лига съставът да бъде друг, както и да има изненади.

Наставникът на новаците в елита разгласи пред клубната телевизия, че след отпадането в Лига Европа „ сините” по-скоро ще бъдат пределно стимулирани против неговия отбор, въпреки че е допустимо да има и разколебаване.

Двата тима се изправят един против различен в понеделник, 6 август, в мач от efbet Лига. Срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развиване на GONG.BG.

„ Шансове постоянно има, макар че не започнахме по най-хубавия метод шампионата. След слабия на мач с Русе, момчетата стартират да се приспособяват в елита. Трябва им още малко убеденост и самочувствие. Винаги може да се вземе нещо от Левски, изключително в миг, в който са разколебани. Въпреки че в такива моменти Левски се концентрира и стимулира в допълнение, само че и ние не сме в позиция, в която можем да се отпускаме или да си мислим, че не можем да вземем точки. Длъжни сме да играем всеки мач на върха на опциите си, аз се надявам да вземем нещо от тима на Левски”, показа Никола Спасов.

„ И футболистите от предходната година им е нужно малко или доста акомодация в efbet Лига, всичко в този момент е на по-високо равнище. Очаквам с всеки мач да ставаме все по-добри, само че това са психически моменти, които желаеме да преодоляваме по-бързо.”

„ Нямам към този момент кадрови проблеми, което е най-хубавото, имаме късмет да излезем с това, с което сме упражнявали през седмицата, по тази причина съм малко по-спокоен от предходните мачове.”

„ По-логичното е Левски да е пределно стимулиран в понеделник, а какви благоприятни условия имат, ще забележим. Най-вече се надявам да се раздадем оптимално. Очаквам един изменен Левски и като футболисти, като състав. Не имам вяра да има доста слаби моменти в играта им, задоволително съм се интересувал от тима на Левски, макар че постоянно могат да ни изненадат”, приключи Никола Спасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР