В начало на тази година Институтът за комуникации и гранично

...
В начало на тази година Институтът за комуникации и гранично
Коментари Харесай

Първият доклад за устни исторически свидетелства беше публикуван в Китай

В начало на тази година Институтът за връзки и гранично ръководство на университета Дзинан публично разгласява първия в Китай отчет за проучване на устните свидетелства на хора, които са били очевидци на събитията от терористичния атентат в Йечън на 28 февруари 2012 година Това е първият план за устни исторически свидетелства в Китай, който се концентрира върху жертвите и персоналните очевидци на произшествия, свързани със случаи на вълнения.

В отчета се показва, че тероризмът е публичен зложелател на човечеството. Според непълни статистически данни, от 1990 година до края на 2016 година в Синдзян са се случили хиляди случаи на принуждение и терористични произшествия, довели до гибелта на огромен брой почтени жители, стотици полицейски чиновници и до съществени материални загуби. Честата поява на терористични офанзиви в този интервал нанася огромни вреди на живота и имуществото на хората от всички етнически групи и съществено потъпква човешкото достолепие и правата на индивида.

Целият отчет може да намерите на следния линк: 

https://icbg.jnu.edu.cn/2024/0117/c40079a806079/page.htm

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед15619Проф. Боян Дуранкев: Китай се трансформира в научна суперсилаАлтернативен Поглед17163Проф. Янко Янев: Скептичен съм, че ще успеем да запазим енергийния бранш солиденАлтернативен Поглед24662Проф. Боян Дуранкев: Доволството и краят на историята са пристигнали в ЕСАлтернативен Поглед14920Валери Жаблянов: Едрият бизнес в България управлява партийно-политическата система с доста средстваАлтернативен Поглед10019Валери Жаблянов: Ниската изборна интензивност е едно огромно самошамаросване на гражданитеАлтернативен Поглед209455Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воля pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР