Остават броени дни до новото и най-горещо досега издание на

...
Остават броени дни до новото и най-горещо досега издание на
Коментари Харесай

„Последният самурай“ Акира Масуда ще бъде специален гост на SENSHI 22

Остават броени дни до новото и най-горещо до момента издание на професионалната бойна галавечер SENSHI 22. На 6 юли от 18:30 часа плажната линия на „ Св. Св. Константин и Елена “ ще се трансформира в сцена за гладиаторски борби и ще посрещне елитни бойци от целия свят. Галавечерта ще предложи общо 13 впечатляващи дуела и голяма доза екшън. На кръга на 22-ото издание от веригата SENSHI ще се проведат 8 професионални срещи, както и финалите на Световната купа на KWU SENSHI за дилетанти. Билети за събитието могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

На 6 юли двама от най-перспективните и обичани български бойци – Атанас Божилов и Едуард Алексанян , ще пазят своите Европейски SENSHI трофеи против тежки съперници. Предстои и епично завръщане на различен българин. Драгомир Петров ще направи своето публично завръщане на кръга на SENSHI 22, откакто си даде отмора за половин година, а Делян Георгиев ще пази името си пред умел бразилец в забавен мач по разпоредбите KWU Open.

От галата са подготвили още доста изненади за почитателите на бойните спортове. Специален посетител на SENSHI 22 ще бъде едно от най-големите имена в бойните спортове. Директно от Япония за 18-ия Международен лагер по бойни спортове в България идва Шихан Акира Масуда . Той е прочут още като „ Последният самурай “ и е 12-ят войник в света, който е минал през един от най-трудните проби в карате киокушин – „ 100-те багра “.

Изпитанието е основано персонално от основателя на киокушин Масутацу Ояма и включва 100 бойци, които се изправят един против различен в спаринги по 2 минути. Целта на теста е боецът да се издигне над самия себе си, да трансформира духа и тялото си в стомана, и да премине рамките на личните си благоприятни условия. В актуалната история на карате киокушинкай единствено малко на брой са съумели да преминат този тест. Един от тях е Шихан Акира Масуда, който през 1991 година побеждава всичките си 99 съперника единствено за 3 часа и 22 минути .

Сред другите огромни посетители на SENSHI 22 ще бъдат реферите и инструктори на KWU SENSHI – Семи Шилт и Ернесто Хуст, Алберт Краус, както и световноизвестните бойни майстори Шихан Франсиско Фильо, Шихан Глаубе Фейтоса, сенсей Евертън Тейшейра, сенсей Тариел Николейшвили и сенсей Захари Дамянов.

Не пропускайте SENSHI 22 – конфликт на мощ, воля и военен дух на плажа под звездите в курортен комплекс „ Св. Св. Константин и Елена “ на 6 юли от 18:30 часа. Това е събитие, което дава обещание незабравими моменти и неповторими дуели на кръга.

Овладей вълните: Сърфът като съвършено лятно занятие за деца

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР