Две години след смъртта на двамата полицаи от Бургас, които

...
Две години след смъртта на двамата полицаи от Бургас, които
Коментари Харесай

Развитие по делото за убийството на полицаите, пометени от автобус с мигранти

Д ве години след гибелта на двамата служители на реда от Бургас, които бяха пометени от рейс с мигранти, делото потегля всъщност. Тежкият случай се случи през лятото на 2022 година Тогава двамата униформени пробваха да препречат пътя на преследвания от патрулки рейс, съобщи.

Днес пред съда застанаха притежателите на компанията, продала рейса на сирийския жител Омар Аднан. По думите им той купил машината вечерта преди случая, за 6 000 евро. Обяснил им, че му е нужна, с цел да я разпродаде на части.

„ Той го взима за, за рязане на части. Това ми сподели. Плати 6 000 евро. Купувал е 2-3 пъти, само че не рейсове, а камиони ”, съобщи Иван Попов, притежател на автокъщата.

Служебният бранител на обвинения изиска по време на правосъдния развой всъщност да бъдат разпитани всичките 111 очевидци в правосъдна зала.

За пръв през днешния ден пред публицисти проговори и майката на Йордан Илиев. Тя сподели, че не е съгласна с тезата на отбраната, че е било непредумишлено ликвидиране и Омар Аднан се е опитал да избегне злополуката.

„ Видимо е, всички доказателства, които се дават, сочат, че той съзнателно ги цели и ги убива ”, сподели Ани Илиева. Тя съобщи, че има вяра в правораздаването и се надява, че истината ще излезе нескрито.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР