Старши треньорът на Свобода (Пещера) Георги Мечечиев призна пред Sportal.bg,

...
Старши треньорът на Свобода (Пещера) Георги Мечечиев призна пред Sportal.bg,
Коментари Харесай

Мечечиев пред Sportal.bg: Бъдещето на Свобода ще стане ясно следващата седмица

Старши треньорът на Свобода (Пещера) Георги Мечечиев призна пред Sportal.bg , че обстановката в тима не е по никакъв начин “розова”. В момента клубът, който се понрави с положителните си изяви през миналогодишния шампионата в Югозападната Трета лига, е пред угрозата да остане без внушителен тим. Бъдещето на отбора се чака да стане ясно най-късно до идната сряда.

“Положението не е по никакъв начин “розово”. Половината бюджет на клуба е обезпечен от спонсор, другата половина би трябвало да пристигна от Общината. За момента обаче не е ясно това дали ще стане. Бъдещето на клуба е в ръцете на кмета Николай Зайчев. Тук приказваме за извънредно дребна сума пари, защото ние сме отборът с минимален бюджет. Ако клубът бъде изваден от групата в този момент, в идващите 4-5 години мъчно ще се върне в Трета лига”, съобщи Мечечиев пред Sportal.bg .
 ЦСКА 1948 - Свобода(Пещера) @@@

“Дали сме период до идната сряда, с цел да знаем и ние, като треньорско управление, и момчетата какво да вършим. Имахме направен дружно с Явор Въндев проект, по който да премине предсезонната ни подготовка, само че обстановката наложи смяна в придвижване. Предвидената ни за 7 юли контрола с Нефтохимик към този момент бе анулирана. Ще бъде тъпо, в случай че се стигне до отрицателен процес, защото предходната година направихме нещо в действителност хубаво с доста малко средства”, добави още някогашният футболист на Локомотив (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР