Старши треньорът на Спортист Своге Петър Колев остана разочарован от

...
Старши треньорът на Спортист Своге Петър Колев остана разочарован от
Коментари Харесай

Петър Колев: Не заслужавахме да загубим така

Старши треньорът на Спортист Своге Петър Колев остана отчаян от провалянето с 0:3 в гостуването на Спартак Плевен. Според наставникът на " шоколадите ", отборът му е играл добре и не е заслужавал да загуби с сходен резултат.

" За две минути изгубихме мача. Беше ми ясно, че който тим означи първи гол, ще победи. Не заслужавахме подобен резултат. По-добре влязохме в мача и контролирахме играта през първото полувреме. Една липса на централизация в някоя обстановка докара до гол в нашата врата. След това опитахме да променим нещата с офанзивни смени. Имахме късмет да се върнем в мача с дузпата, само че не успяхме. На фона на представянето не считам, че заслужавахме да загубим с подобен резултат ", показа Петър Колев.

" Имам искания към играчите в нападателен проект през първото полувреме, които трябваше да употребяват по-добре празните пространства. Знам, че позволяваме съмнения, само че не желая сходни загуби, тъй като това тежи на играчите. Не би трябвало да ни демотивира, ще гледаме да изкараме позитиви. Опитахме да играем футбол и мисля, че през по-голяма част от мача добре контролирахме топката ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР