Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров заяви след нулевото

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров заяви след нулевото
Коментари Харесай

Херо: Вярвам в спасението, иначе нямаше да дойда

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров съобщи след нулевото тъждество с ФК Минай, че неговият тим е пропуснал доста положения пред противниковата врата. Херо въпреки всичко е удовлетворен от това, че отборът стартира да гради личен жанр и разкри, че чаканият нов футболист евентуално ще се причисли към " соколите " напряко в България.

" Смятам, че през първото полувреме доминирахме. Имаше много обстановки, които пропуснахме. Имахме две греди за целия мач. Имахме обстановки против вратаря, които трябваше да осъществяваме, а не да го целим. Притеснява ме, че елементарно пропущаме обикновени положения, които би трябвало с лекост да ги вкараме. През второто полувреме се наруши нашия темп със промените, които направихме. Нашият тим беше по-добрият и заслужаваше успеха. Има първи проблясъци на създаване на някакъв жанр. Дано се запазим от травми и да постановяваме този жанр в шампионата.

Нашата група е много дребна. Чакаме футболист, желая на още една-две позиции да намеря нужните хора. Най-вероятно играчът ще се причисли към тима напряко в България. Лесно пропущат нашите нападатели. Може би неналичието на централизация в тези обстановки им пречи. Дано да е това, тъй като ще би трябвало такива положения да ги осъществяваме. Ако не съм оптимист за оцеляването на Спартак, нямаше да се захвана. Знам, че ще е доста мъчно, само че ще направя всичко допустимо ", показа Херо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР