Старши треньорът на Славия - Хосе Мари Бакеро даде пресконференция

...
Старши треньорът на Славия - Хосе Мари Бакеро даде пресконференция
Коментари Харесай

Бакеро: Нетърпеливи сме за първия си мач у дома

Старши треньорът на Славия - Хосе Мари Бакеро даде конференция преди съботното домакинство на Черно море. Мачът на стадион " Александър Шаламанов " е в събота от 21:15 часа.

" Утре ни е първият мач у дома. Играхме три мача като посетители. Затова сме доста нетърпеливи за първия ни мач вкъщи. Играем против тим, който до момента не е губил мач, в доста добра форма е, знае по какъв начин се вкарва голове. Затова би трябвало да работим доста крепко, с цел да спечелим. Черно море е в доста добра форма, както към този момент споделих. Срещу ЦСКА играхме доста проведено. Надявам се да продължим по този начин и да го създадем и против Черно море.

Няма някой, който да има травма,. Защитната линия ще е същата, както против ЦСКА. Евентуално може да има смяна. Славия желае да построи метод на игра, към който ще се придържа. Трябва да създадем една добра сплав - да се пазиме добре и да атакуваме добре.

Мартин Георгиев тренира добре, наваксва с физическата подготовка, тъй като той не е водил подготовка с нас. Все още няма картотека от УЕФА и не можем да го използваме ".

" Трябва да помогне психически на играчите (равенството против ЦСКА на " Армията " ). Изиграхме добър мач, само че би трябвало да се подобряваме. Има много неща, върху които би трябвало да работим. Искам играчите да имат дух за победа и да побеждават всеки един мач ".

" Не знаехме за наказването на Сибири Кейта, всичко беше наред с прехвърлянето, използвахме го, само че получихме уведомление, че има наказване от тима му в Белгия и в този момент ще бъде осъден за 4 мача, няма да можем да го използваме. Известието, че е осъден пристигна оня ден или през вчерашния ден. Това е животът и е опция някой различен да играе. Ние сме екип ", сподели още Хосе Мари Бакеро.
 Бакеро: Най-добрият ни мач от началото на сезона
Бакеро: Най-добрият ни мач от началото на сезона

" Беше дуел, в който можеше да спечелим, можеше и да загубим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР