Старши треньорът на Славия Ангел Славков говори след равенството 0:0

...
Старши треньорът на Славия Ангел Славков говори след равенството 0:0
Коментари Харесай

Славков: Радвам се, че запазихме преднината от седем точки

Старши треньорът на Славия Ангел Славков приказва след равенството 0:0 в дуел от 32-ия кръг на efbet Лига.
 Славия резервира преднината си на седмата позиция след постен хикс с Арда Славия резервира преднината си на седмата позиция след постен хикс с Арда
" Аз съм набожен, по този начин е било решено. Напоследък вторите полувремена са по-добри. Гордея се с момчетата, те са същински мъже и се борят до последно. Това е, което желая – да има експанзия. Опитваме се, в отбрана сме добре, в офанзива не ни се получават още напълно нещата ", стартира Ангел Славков.

" Имахме положения, съперникът нямаше нито едно чисто. Тренираме доста това нещо. Не успяхме да осъществяваме. Имаме такива занимания и отборни, и самостоятелни за свършек. Отборът на Арда е сериозен, с доста огромен бюджет за българския стандарт. Бяха се подготвили добре за срещата.

Отличен синхрон сред отбрана и офанзива. Доволен съм, веселя се, че запазихме преднината от седем точки, не би трябвало да сме алчни. Играем мач за мач. Очаквам против Локомотив (София) да играем по същия метод. Искаме да имаме по-голяма динамичност, само че залогът е доста огромен. Не може да става футбол, за който е доста прелъстителен ", приключи Славков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР