Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско призна превъзходството на

...
Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско призна превъзходството на
Коментари Харесай

Тедеско: По-добрият победи

Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско призна превъзходството на Байерн (Мюнхен) в мача сред двата отбора, приключил 3:0 в интерес на баварците.

" Опитахме се да пресираме противника. Създадохме няколко голови положения, от които не се възползвахме. Загубихме справедливо. Истината е, че ни беше доста мъчно да се противопоставяме на Байерн. Играхме със пристрастеност и доста предпочитание, само че по-добрият тим победи ", показа Тедеско.

" Борихме се доста и бяхме нападателни в единоборствата. Първият гол като че ли ни пречупи. Въпреки това, имахме благоприятни условия да изравним. Ако го бяхме създали, щеше да е друго ", разяснява вратарят Ралф Феерман.

Халфът Леон Горетцка пък изрази подозрения по отношение на редовността на дузпата за Байерн: " След наш пропуск стана контраофанзива и съдията отсъди дузпа за противника. Това беше противоречиво решение. Разочаровани сме, тъй като се надявахме на добър резултат вкъщи ". Бундеслига 5 кръг, вторник 19 септември  Шалке 04 0:3краен резулат  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР