Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела сподели, че е харесал

...
Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела сподели, че е харесал
Коментари Харесай

Монтела: Гордея се с отбора

Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела показа, че е харесал играта на отбора в първия 1/4-финал от Шампионската лига против Байерн (Мюнхен). Андалусийци отстъпиха с 1:2, откакто поведоха с гол на Пабло Сарабия, само че след това позволиха поврат.

“Много съм горделив с представянето на моя тим. През всичките 90 минути бяхме дисциплинирани в отбрана. Можехме и трябваше да вкараме повече голове”, съобщи Монтела.

“Вярно е, че през второто полувреме се уморихме и ни липсваше нужната сила, с цел да продължим да сътворяваме положения. Ще продължим да имаме вяра, че ще продължим напред, до момента в който има и най-малък късмет това да се случи. Да, съвсем невероятно е да отстраняваме Байерн, само че нищо не се знае преди да изиграем и реванша”, добави италианецът.

Халфът Стеван Нзонзи също акцентира, че Севиля няма никакво желание да се предава: “Много тъпо, че Сарабия пропусна първото състояние, когато беше самичък против вратаря. До почивката бяхме по-добри, само че след това загубихме прохлада и натискът на противника ни сътвори проблеми. Обикновено владеем топката повече, само че през днешния ден Байерн не ни го разреши. Във футбола всичко е допустимо. Вече победихме в Манчестър, ще се опитаме да създадем същото и в Мюнхен”, сподели халфът на Севиля.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР