Старши треньорът на Севиля Диего Алонсо се цели в победа

...
Старши треньорът на Севиля Диего Алонсо се цели в победа
Коментари Харесай

Треньорът на Севиля: Където някои виждат препятствия, аз виждам възможности

Старши треньорът на Севиля Диего Алонсо се цели в победа при семейството на тима против Арсенал довечера в груповата фаза на Шампионската лига.

Бившият уругвайски нападател бе назначен отпред на испанския отбор по-рано този месец. Шампионът в Лига Европа направи неуверен старт на сезона и се намира на 13-о място във краткотрайното класиране в Ла Лига с едвам 9 точки след 9 кръга.

Алонсо има прочут опит в Шампионската лига - той бе във Валенсия, когато тимът доближи до финала през 2001 година преди да загуби от Байерн Мюнхен след осъществяване на дузпа, само че не попадна в състава за мача.
 Севиля и Арсенал излизат в любопитен конфликт от завързаната група
Севиля и Арсенал излизат в любопитен конфликт от завързаната група " B " на ШЛ

Мачът е от 22:00 часа

" Наслаждавах се на Шампионска лига с Валенсия, с който стигнахме до край ", сподели Диего Алонсо на конференцията преди дуела с Арсенал.

" Надявам се, че в този момент ще се зарадваме на трите точки. Имаме отлична опция. Аз съм оптимист по природа. Където някои виждат трудности, аз виждам благоприятни условия и тъкмо по този начин ще създадем ", добави наставникът на Севиля.

Срещата от група В на Шампионската лига е от 22:00 часа тази вечер. Севиля има две равенства все още, до момента в който Арсенал е с победа и загуба в актива си.

Диего Алонсо е наясно, че тимът му ще се изправи пред огромен тест. " Ще играем против състав с доста положителни футболисти. Те са добре тренирани и добре сработени. Знаят какво желаят, тъй че ние ще би трябвало да покриваме всички зони по терена. Ще би трябвало да се представим на върха на опциите си ", разяснява още старши треньорът на Севиля.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР