Старши треньорът на Септември София Светослав Петров говори след поражението

...
Старши треньорът на Септември София Светослав Петров говори след поражението
Коментари Харесай

Петров: Необяснимо е футболистите да правят такива грешки

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров приказва след провалянето с 1:2 от Славия на Националния стадион „ Васил Левски “ в дуел от 28-ия кръг на efbet Лига.

„ Груби самостоятелни неточности. Цяла седмица упражняваме, внимаваме и най-после гол. Вторият гол не желая да го разясня, просто не знам по какъв начин се взимат такива решения. Допускаме голове след груби самостоятелни неточности “, стартира Петров. 

„ Не мога да кажа на какво се дължат грешките, не съм в главата на играчи. За мен е необяснимо от футболисти с искания да взимат такива решения “, сподели още той.

„ То не е единствено този мач, ние и други мачове сякаш играем добре и най-после 0 точки. Липса на майсторство, липса на централизация. На мен персонално ми е смешно, че околните ми хора споделят, че играем добре. Да, играем добре, само че най-после 0 точки “, съобщи Светослав Петров.

„ С всеки минал мач обстановката става все по-тежка. Ако футболистите не се научат да взимат отговорност – няма да стане. Ако знам кой ще сбърка в идващия мач или няма да го пусна, или ще подхваща работи. Мач с Левски на „ Герана “, в случай че позволяваме такива неточности, няма какво да чакаме “, приключи наставникът на Септември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР