Старши треньорът на Септември – Светослав Петров, сподели след края

...
Старши треньорът на Септември – Светослав Петров, сподели след края
Коментари Харесай

Светослав Петров: Не може тези млади момчета да бъдат обиждани, играхме за себе си

Старши треньорът на Септември – Светослав Петров, показа след края на срещата с ЦСКА, че е останал отчаян от подмятанията към адрес на неговите футболисти.

„ Каквото и да разясня след мача ще наподобява надали не като опрощение. Казах, че дълги години съм бил футболист, а по-късно и треньор в ЦСКА и постоянно съм вил възпитаван и са претендирали от нас да излизаме с чест и достолепие, и по този метод да се реализират успехите ”, сподели Петров.

„ Аз не съм уверен, че в този мач беше по този начин. Искам да кажа на всички, тъй като чух доста обидни намеци към мен, че ние играхме само за себе си. Не може тези млади момчета да бъдат обиждани и да им се приказват някакви неща, които нямат истина. Затова се скарах с част от почитателите, тъй като ни упрекваха, че надали не играем за някой различен. Не, ние играем за себе си. При последната промяна, момчето, което влезе – Захари Атанасов е роден 2005 година. Как да му кажем, разбирате ли? За мен някои неща са обидни ”, добави той.

„ Другото, за което скърбя е, че през първото полувреме имахме обстановки и трябваше да отбележим най-малко един гол. Все отново против ЦСКА, когато не отбележиш гол, няма по какъв начин да разчиташ  на освен това ”, сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР