Старши треньорът на се надява звездите и да започнат да

...
Старши треньорът на се надява звездите и да започнат да
Коментари Харесай

Тухел: Целият отбор страда, когато Мбапе и Неймар не вкарват

Старши треньорът на се надява звездите и да стартират да бележат голове в Шампионска лига и да оказват помощ на засегнатия от травми отбор на ПСЖ в идния мач от група Н на шампионата против.

Двете мегазвезди на парижани скоро възобновиха тренировки след лекуване на травми. Неймар не е вкарвал в последните пет мача в Шампионска лига, а Мбапе не е поразявал вратата на противника в шампионата в последните седем срещи.

" Целият тим страда, когато Мбапе и Неймар не вкарват голове. Тяхното въздействие върху играта е голямо, те са съществени играчи и се надявам на следващия ден да вкарат ", разяснява Тухел на конференцията преди мача с германците.

PSG: Tuchel met la pression sur Mbappé et Neymar!
— le10sport (@le10sport)
Тухел има кадрови проблеми за разрешаване поради травмите на бранителите,, халфовете и Юлиан Дракслер и нападателят. Кимпембе е осъден, което значи, че ще стартира в центъра на отбраната.

" Ще разчитаме на офанзивата. Нашето предпочитание да вкараме голове би трябвало да бъде по-силно от страха ни да не сбъркаме в отбрана ", сподели още Тухел.

" Килиан се нуждае от огромен мач. Той направи всичко належащо да бъде подготвен за мача. Неймар има нужния потенциал и самочувствие да бележи решителни голове ", добави треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР