Старши треньорът на Розова долина (Казанлък) Атанас Апостолов даде интервю

...
Старши треньорът на Розова долина (Казанлък) Атанас Апостолов даде интервю
Коментари Харесай

Атанас Апостолов: Взехме двама нови от Берое II, търсим още партньори, за да атакуваме професионалния футбол през следващия сезон

Старши треньорът на Розова котловина (Казанлък) Атанас Апостолов даде изявление за Sportal.bg и предаването " Часът на Трета лига " след сполучливия старт на " розите " през пролетния полусезон. Воденият от него отбор надигра дубъла на Локо (Пд) и по този метод се отлепи от дъното в таблицата.

" Доста сложен мач с дубъла на Локо (Пд). С оглед на това, че бе първи мач за полусезона имаше и напрежение в моите футболисти. На всяка цена трябваше да победим, с цел да изплуваме от дъното и да променим класирането. Смея да настоявам, че отбора на Локомотив е много боеспособен с един добър треньор, който се е постарал и си мисля, че Локомотив няма да бъде на дъното в класирането. Най-важното за нас си остават трите точки и обстоятелството, че успяхме да зарадваме нашите почитатели. " - открои Апостолов.
 Дубълът на Локо се свлече на последното място Дубълът на Локо се свлече на последното място
" Мога да ви споделя и една вест. Успяхме да притеглим две момчета от дубъла на Берое. Денислав Вълчев и Стоян Иванов през вчерашния ден организираха първа подготовка с нас. Така ще засилим още повече конкуренцията в тима и новите попълнения ще станат 9. С такава конкуренция в тима се надявам да псотигнем много положителни резултати. С тях приключва селекцията. Евентуално лятото можем да потърсим укрепване на някой пост. " - показа някогашният старши треньор на ЦСКА 1948 II.

" При нас финансовата обстановка е изцяло естествена. Президентът подсигурява, че няма да имаме проблеми. Опитваме се да намерим и няколко огромни компании, които да оказват помощ на Розова котловина вероятно лятото да създадем една по-сериозна стъпка и да нападаме професионалния футбол. " - увери старши треньорът на Розова котловина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР