Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо изрази недоволство от изхода

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо изрази недоволство от изхода
Коментари Харесай

Моуриньо: Как се казва този, който все се хвърляше на земята?

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо изрази неодобрение от изхода на дербито от Серия А против Наполи, в което неаполитанците взеха трите точки след късен гол. Виктор Осимен обезпечи успеха за партенопеите 10 минути преди края в много равносилен мач на " Олимпико ".

„ Браво на Наполи, тъй като завоюваха, без в действителност да преобладават, отлично и на моите играчи, които изгубиха, без в действителност да го заслужат “, сподели Моуриньо.

" Победиха ни с два удара към вратата, от които означиха един гол. Беше равносилен мач, сложен мач, само че ние контролирахме нещата ", добави португалецът.

Моуриньо призна, че травмите са проблем за тима, защото нападателят Пауло Дибала, халфовете Жоржиньо Вайналдум и Ебрима Дарбо, и бранителят Зеки Челик към момента са отвън игра.

" Не обичам да виждам статистиката на моите играчи, само че към този момент натрупаха доста мачове през този сезон. Този път не играхме в Европа в средата на седмицата, само че постоянно, когато го създадем, имаме няколко казуса ", сподели Моуриньо.

“Как се споделя този, който все се хвърляше на земята...Как се споделя? Лозано. Това е – Лозано “, пита риторично Специалния.

„ Така че в действителност започнахме да усещаме резултата от тези проблеми и умората след 70-а минута. Но ние контролирахме играта против страховит тим. Поздравявам моите играчи, които направиха всичко по силите си – в най-после, който вкара печели и те завоюваха довечера ", проучва Моуриньо.

Рома е на пето място в класирането с 22 точки, на седем зад водача Наполи.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР