Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира мача

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира мача
Коментари Харесай

Анчелоти: Нямаше по-добър начин да се подготвим добре за мача в сряда

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, разяснява мача от 34-ия кръг на Ла Лига против Хетафе, извоюван от “белия балет ” с 1:0. Италианският експерт посочи, че срещата от испанския шампионат е бил подобаваща подготовка за тима му преди реванша от Шампионската лига против Манчестър Сити.

„ Не е елементарно да се подготвиш за подобен вид мачове. Първото полувреме не беше от най-напрегнатите, през второто се подобрихме, а и тимът подходи съществено към нещата през целия мач. Нямаше по-добър метод да се подготвим добре за мача в сряда. Имаше положителни моменти в мача. Когато Модрич и Кроос влязоха, качеството на играта се увеличи, а Винисиус добави активност в офанзивата. Във форма са, по тази причина ги пуснах. Като цяло екипът е добре. Менди тренира единствено два пъти с общата група, само че направи добър мач и сподели, че е подготвен за сряда “, сподели Анчелоти, представен от испанския вестник Marca.

Реваншът сред Манчестър Сити и Реал Мадрид от 1/2-финалите на Шампионската лига ще бъде на 17 май (сряда) на стадион “Етихад ” от 22:00 българско време. Първата среща на “Сантиаго Бернабеу ” приключи при резултат 1:1 като мадридчани няма да се тормозят за инкасираното на собствен терен попадение, което като предписание е невалидно от началото на предишния сезон 2021/2022.

Именно поради новото предписание през минали сезон мадридчани не се класираха на финала в Шампионската лига непосредствено след 90 минути, когато на 1/2-финала в Англия против същия противник отстъпиха с 3:4, а по-късно на реванша в Испания в постоянното време имаха преднина от 2:1, само че макар множеството маркирани голове на непознат терен трябваше да играят две продължения по 15 минути, в които означиха още един гол и победиха с 3:1, класирайки се на финала с общ резултат 6:5.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР