Старши треньорът на Поморие Радослав Боянов изрази задоволството си от

...
Старши треньорът на Поморие Радослав Боянов изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Радо Боянов пред Sportal.bg: Целта на Поморие е да се развива като отбор

Старши треньорът на Поморие Радослав Боянов изрази задоволството си от държанието на своите футболисти макар загубата с 1:4 като посетител на Царско село. Младият треньор не скри, че дуелът от XI кръг на Втора лига е можел да се развиел по различен метод, в случай че при 1:1 голмайсторът Живко Петков не бе пропуснал очи в очи с Росен Андонов.

“Започнахме добре и успяхме да поведем. Доволен съм като държание от футболистите. Липсваше ни обаче централизация при статичните положения. Повлия ни ранният гол. За страдание, при 1:1 имахме състояние, което, в случай че бяхме вкарали, по различен метод можеше да се развие мачът”, разяснява Боянов пред Sportal.bg.
 Царско село - Поморие @@@
“Не биех се наел да разясня съдийството. За мен при първата дузпа нашият футболист първи играе с топката. Това състояние обаче би трябвало да го видя още веднъж. Амбициите ни са да се развиваме като тим. Важното е футболистите да израстват и да ставаме по-добри като отбор”, добави още треньорът на Поморие. Втора лига 11 кръг, събота 20 октомври  Царско село 4:1краен резулат  Поморие
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР