Старши треньорът на Пирин Благоевград Красимир Петров даде интервю пред

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Красимир Петров даде интервю пред
Коментари Харесай

Красимир Петров: Надявам се, че ще стигнем до първа победа през сезона

Старши треньорът на Пирин Благоевград Красимир Петров даде изявление пред клубния уебсайт ден преди семейството против ЦСКА 1948 от 2-ия кръг в Първа лига.

" Орлетата " посрещат " алените " в Благоевград в неделя (17 юли) от 21.00 часа, а Петров се надява, че неговият тим ще покаже добър футбол и ще стигне до първата си победа през сезона.

" Доволен съм от подготвителния развой през седмицата. Работихме върху подобрението на някои детайли и елементи, свързани най-много с тактическото ни държание на терена. Надявам се, че ще покажем усъвършенстване спрямо демонстрираното в Пловдив преди седмица. Идеята ни е да играем добър футбол, да зарадваме нашите последователи. Сигурен съм, че те ще изпълнят стадиона и ще вдъхнат кураж на тима. Убеден съм, че тяхната помощ може да ни бъде доста скъпа. Това важи изключително за младите в нашия отбор. Всеки първи мач вкъщи носи огромна доза възторг, само че и малко напрежение. Това е обикновено. В последна сметка се надявам, че ще успеем да стигнем до първата ни победа за сезона. ЦСКА 1948 направи доста добра подготовка. Това се видя, както по време на другарските срещи, по този начин и още в първия кръг, в който победи мощен тим като Левски. Това е първокласен отбор, воден от класен и умел треньор ", разяснява Петров.

Треньорът на Пирин разкри, че единствените кадрови проблеми в отбора са свързани с нападателя Станислав Костов, който е с фрактура на ръката.

" Станислав Костов отпада от групата, разбрахте повода. Имаме и добра вест. Иван Тасев тренира от два дни с тима и има възможност да попадне в разширения състав. Но дали това ще се случи ще преценим в допълнение дружно с медицинския щаб и моите сътрудници от треньорския екип ", показа Красимир Петров.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР