Старши треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев логично остана разочарован

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев логично остана разочарован
Коментари Харесай

Иво Тренчев: Първото полувреме бе по-добро за нас, но в края загубихме организация в играта

Старши треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев разумно остана отчаян от крайния резултат във

И двете попадения във вратата на благоевградчани паднаха в заключителните минути на срещата, което накара Тренчев да признае, че в края на срещата се е изгубила организацията в играта на неговия отбор, а самият той похвали футболистите за държанието им през първата част.

" Първото полувреме бе по-добро за нас и изпуснахме благоприятни условия. За да вземеш нещо в София, би трябвало да вкараш гол. Левски го потвърждават, стилът на Николай Костов е доста прелестен. Нашите момчета също играха добре и ще ги похваля, само че в края загубихме организация в играта. Надявам се да се възстановим за мача в понеделник. На този стадион всички тимове от " А " група изпитват проблеми. Тук те принуждават с динамичността в играта си да се прибереш. Тук Левски гази ", стартира наставникът на " орлетата ".

" Трябва да вдигнем физическата устойчивост. През първата част се държахме добре, само че след промените се загуби темп. Трябва да поговорим за това. Спешно би трябвало да стартираме да печелим точки и работим в тази тенденция ", добави Иво Тренчев.

Поражението на " Герена " остави Пирин Благоевград единствено с 1 точка след откриващите осем кръга дотук през сезона, като отборът остава и единственият в Първа лига без победа от началото на акцията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР