Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел заяви, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел заяви, че
Коментари Харесай

Тухел: Дано контузията на Неймар не е тежка

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел съобщи, че парижани към момента не са разкрили цялостния си капацитет. ПСЖ завоюва с 2:0 при гостуването на Истанбул Башакшехир в Шампионска лига, само че не впечатли с играта си.

" Знаем, че можем да играем доста по-добре от това, което демонстрираме сега. Искам да защитя футболистите, тъй като те давам максимума от себе си. Ситуацията е сложна, както е и за множеството тимове. Почти нямахме предсезонна подготовка, липсват ни и доста играчи, които са отвън строя. Дойдоха и много нови момчета, на които им би трябвало време. След паузата поради пандемията играхме доста финали на купи, мачове в Шампионска лига, по-късно стартира и Лига 1. Килиан Мбапе е прав, когато приказва за насъбрана отмалялост ", разяснява Тухел.

Наставникът на парижани се надява травмата на звездата Неймар да не е сериозна. Бразилецът бе заменен наложително в средата на първото полувреме поради контузия на десния крайник.

" Ще изчакаме прегледите, нека травмата на Неймар да не е тежка. Болките са в аддукторите ", сподели Тухел.

Тухел не спести похвали за вратаря Кейлор Навас.

" На Кейлор може да се разчита. Той е спокоен и невъзмутим, топ вратар ", сподели Тухел. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 28 октомври  Истанбул Башакшехир 0:2краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР