Старши треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас трябва да се справи

...
Старши треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас трябва да се справи
Коментари Харесай

Йоргос Барцокас: Казах на момчетата да вдигнат високо главите си и да бъдат горди със себе си

Старши треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас би трябвало да се оправи с нелеката задача да приказва след разочароващата загуба в последните секунди от Реал Мадрид със 78:79 на финала в Евролигата. Наставникът на “червено-белите ” съобщи, че състезателите му би трябвало да са горди от постигнатото и сподели, че тимът му има още една купа за печелене до края на сезона - тази в гръцкия шампионат.
 Реал Мадрид разплака свръхестествен Везенков и завладя трона на Евролигата в последните секунди Реал Мадрид разплака свръхестествен Везенков и завладя трона на Евролигата в последните секунди
“Благодаря на всички ви. Това беше невероятна Финална четворка. Боли ни от резултата, само че за нас беше същинско наслаждение, че бяхме тук. Колкото до самия мач, нямам доста какво да кажа. Водехме, имахме преимущество пред тяхната зонова отбрана и взимахме верните решения. Имахме доста отворени стрелби, а в последните две минути можехме да си подсигурим успеха, само че пропуснахме същите тези отворени стрелби. Направихме неточности и опитът на Реал му оказа помощ да се държи близо. Тройката на Родригес и победния панер на Люл им донесоха преднината. Много ни боли и сме разочаровани за всички наши почитатели, които пристигнаха тук. 

Борихме се през целия сезон, завършихме първи в постоянната фаза и през днешния ден водехме през целия мач. Миналата година също загубихме с панер в края, само че това е баскетболът. Поздравления за Реал и Чус Матео. След финалната сирена всички бяха преклонили главите си. Казах им да ги вдигнат високо и да бъдат горди от работата, която свършиха. Понякога в баскетбола се нуждаеш от шанс. Казах на момчетата, че в този момент имаме още една купа за печелене до края на сезона, с цел да можем да го затворим по най-хубавия метод ”, съобщи Барцокас.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР