Старши треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов бе изключително доволен

...
Старши треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов бе изключително доволен
Коментари Харесай

Найден Найденов: Изиграхме турнира по най-добрия начин

Старши треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов бе извънредно удовлетворен от метода, по който неговият тим изигра шампионата за Купа България. Бургазлии завоюваха трофея след триумф с 3:0 над Монтана.

" Ако ние не играем съсредоточено, няма да е елементарно. Изиграхме шампионата по най-хубавия метод. Показахме, че можем да бъдем колектив. Можем да играем като едно цяло, за което се мъчихме много време. Постигнахме го и резултатите се виждат. Ако малко се разконцентрираме, можем да имаме проблеми ", сподели Найденов.

" Успяхме да възстановим Георги Братоев оптимално бързо. Той имаше огромно предпочитание и сподели, че ще играе тъкмо преди да почне мачът. Важно е, че устоя ", показа треньорът на Нефтохимик 2010.

" От началото на шампионата не играехме доста безапелационно. За всеки тим, който се построява, е мъчно. От предходната година в отбора са единствено двама – братя Братоеви. Другите всички са нови и би трябвало време, с цел да бъдем в синхрон ", разяснява Найденов.

" Следващата цел е купата. След оптималната централизация е обикновено да има спад. Тези играчи са жадни за титли, желаят да печелят. От една страна е елементарно, от друга не толкоз да си треньор на такива играчи. Първо би трябвало да успееш по този начин да ги ръководиш, че те да имат почитание и почит към теб. Но когато нещо би трябвало да се извърши, би трябвало да го кажеш 1-2 пъти, а не да го повтаряш непрекъснато ", сподели Найденов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР