Старши треньорът на националния отбор на Испания Луис де ла

...
Старши треньорът на националния отбор на Испания Луис де ла
Коментари Харесай

Де ла Фуенте: Мотивирани сме да спечелим Лигата на нациите

Старши треньорът на националния тим на Испания Луис де ла Фуенте е убеден, че мотивацията ще надделее над умората в неделния край против Хърватия в Лигата на нациите.

Двата тима се срещат в Ротердам, като спечелилият ще завоюва шампионата за пръв път в третото му издание.

" Всички играчи в тима са добре и съм сигурен, че никой от тях няма да ни подведе. Ще се вихрим на следващия ден. Въпреки умората от дългия сезон, сме стимулирани да спечелим ", сподели Де ла Фуенте, за който идният дуел ще бъде едвам четвърти, откогато застана отпред на националния тим.

" Това, което ти носи самопризнание, са извоюваните трофеи. Но те са резултат от положена работа. Титлите са черешката на тората на работата. За нас е привилегия, че можем да играем в този край. Ако оставим всичко на терена, по-късно няма да има защо да се ядосваме. Искаме да спечелим поради нашите почитатели ", изясни експертът.

Той добави, че чака доста тежък мач против хърватите, които заеха второ и трето място на последните две международни шампионати.

" Всеки от двата тима има своите мощни черти. Мисля, че ние доказхме, че сме двата най-хубави тима в Европа. Надявам се да можем да спечелим в постоянните 90 минути, само че ще би трябвало да имаме хладни глави, тъй като Хърватия е доста мощен физически тим ", приключи Де ла Фуенте.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР