Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети, остана изключително ядосан и

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети, остана изключително ядосан и
Коментари Харесай

Треньорът на Наполи скочи на съдиите

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети, остана извънредно сърдит и отчаян след отпадането от Шампионската лига. Неговият тим стигна единствено до 1:1 на своя „ Диего Армандо Марадона “, откакто преди седмица загуби с 0:1.

Спалети обаче имаше пояснение за отпадането, като съобщи, че тимът му е трябвало да получи дузпа преди почивката за нарушаване на Рафаел Леао против Ървинг Лозано. Италианецът повтори, че огромната цел пред отбора е купата в Серия А.

„ Поздравявам Милан. Ние също направихме доста мощна акция в Шампионската лига. Днес си платихме за неналичието на опит. Съперникът пропусна дузпа, само че тя можеше да бъде избегната. Същото важи и за гола на Милан. Той падна при единственото рисково влизане в наказателното ни поле. Иначе играхме задоволително уравновесено и напълно контролирахме топката “, съобщи Спалети.

„ Имаше явна дузпа против Лосано. Той си усука глезена, видя се на повторенията. Ритнаха го в крайници и не разбирам по какъв начин съдията не видя какво се случи. Това не е контакт, а удар. И след това хората споделят, че непрекъснато се оплакваме… “, не скри недоволството си треньорът на Наполи.

Съдия на мача в Неапол беше полякът Шимон Марчиняк, който свири и финала на Световното състезание в Катар преди няколко месеца.

„ Кварацхелия? Той има невероятни качества. Както и други, и той малко се задъхва към този момент в края на сезона. Видяхме, че някои играчи са изморени или донякъде възобновени. Той ще ни помогне още с качествата си за огромната цел, която преследваме (б. р. - шампионската купа в Италия). Имаме потребност от това ", добави Спалети.

„ Какво ни липсваше? Вече ви споделих. Може би малко сме отвън форма. Осимен се бори до края, само че той тренира едвам от три дни. А и преди такива мачове тренировките не са с огромна активност. Загубата в шампионата от Милан (б. р. - с 0:4) не ни смути, не. Но паузата в шампионата - да, тъй като трима играчи се върнаха с травми, а други бяха доста изтощени. Това не е опрощение. По време на тези два мача направихме положителни неща и ми достави наслаждение да видя по какъв начин целият стадион се бори с тима довечера “, приключи Спалети.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР