Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли ще има три възможности

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли ще има три възможности
Коментари Харесай

Стефано Пиоли засипа с похвали Наполи

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли ще има три благоприятни условия да победи Лучано Спалети и водения от него тим на Наполи, който е отпред в класирането Серия А.

" Росонерите " гостуват на неаполитанците в неделя в мач от шампионата на Италия, а през април предстоят и още два дуела на четвъртфиналите в Шампионската лига сред тези противници.

" Сега имаме мач от Серия А и това е доста значимо за нас. Наполи има страхотни футболисти и прави приказен сезон, само че Шампионската лига е напълно друга. Всички тимове са впечатляващи и това ни дава толкоз доста мотивация да се оправим добре ", съобщи Пиоли, представен от Ройтерс.

Трите срещи сред Милан и Наполи са в границите на единствено 17 дни.

Стефано Пиоли има единствено една победа в общо 13 дуела против отбори, които са водени от Лучано Спалети.

" През лятото Наполи загуби значими играчи, само че и притегли такива, които са мощни, само че малко известни. Беше в действителност мъчно да се планува, че ще имат сезон като този. Наполи сподели огромна мощ и последователност. Това са характерностите за страховит тим, само че никой не е несломим. Опитваме се да напишем личната си история. Достигането до четвъртфиналите е нещо прочувствено. Трябва да бъдем сигурни, че ще играем в Шампионската лига и следващата година ", сподели още Стефано Пиоли.

Милан заема четвърто място в класирането в шампионата на Италия с актив от 48 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР