Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от ,

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от ,
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Лудогорец е на прав път и скоро ще стане отново онзи отбор, който беше преди години

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана удовлетворен от, която изкачи " орлите " на върха в подреждането на Първа лига.

Опитният ментор призна в изявлението след дуела, че неговите футболисти са могли да се показват по-добре в завършващата фаза, само че все пак изрази убеденост, че тимът е на прав път.

" Победихме, тъй като вкарахме гол повече. Аз съм удовлетворен от този мач, макар че не успяхме да си осъществяваме обстановките. Поздравявам и тима на Крумовград, който се бори със сърце и се опита по всевъзможен метод да вземе точката ", стартира Дерменджив,

" Нападателите се стараха, макар че пропускаха. Аз съм сигурен, че Лудогорец е на прав път и скоро ще стане още веднъж оня тим, който беше преди години ", добави той.

Наставникът на Лудогорец насочи взор и към идващото предизвикателство пред разградчани, което е мъчно домакинство на Фенербахче в груповата фаза на Лигата на конференциите идващия четвъртък (9 ноември)

" В четвъртък ни чака доста сложен мач в Европа. Опитваме се да сме съсредоточени и в шампионата. С оглед на мача с Фенербахме направихме ротация при започване на мача, като влязоха и други играчи, само че по-късно им дадохме и игрово време, с цел да поддържат тонуса си ", приключи Георги Дерменджиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР