Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров призна, че след почивката

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров призна, че след почивката
Коментари Харесай

Херо: Първото полувреме - добре, а след това вече мислехме за Хофе

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров призна, че след почивката против Дунав отборът му сподели много по-слаба игра спрямо първата част, когато стигна до головете за успеха си с 2:0.

“Доволен съм от представянето ни през днешния ден през първото полувреме, когато имаше повече динамичност, експанзия и положения - съобщи Херо. - След това обаче очевидно свалихме темпото. Явно мисълта за идващия мач с Хофенхайм в Лига Европа оказа въздействие. Но и нямаше смисъл да хабим толкоз сили, тъй като германците имаха два дни повече от нас за отмора - трябваше да помислим и за това. В четвъртък ще се опитаме да се надиграваме с този мощен съперник, който преди два дни разруши вицешампиона на Бундеслигата Република България (Лайпциг). Ние обаче би трябвало да спечелим най-малко точка и ще се постараем да намерим оптималния вид да се противопоставим”.

Наставник на “орлите” поздрави Марселиньо за попаденията, само че не пропусна да означи следващите пропуски на своите играчи: “Явно това е поради липса на централизация и самочувствие - по различен метод не мога да си го обясня”. Първа лига 19 кръг, понеделник 4 декември  Лудогорец 2:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР